Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada!
3 participanți
Autor
Subiect: Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada! Mier Feb 04, 2009 2:20 am
Subiectul principal presupun ca deja il stiti...acum ca multa lume isi cumpara Steam, presupun ca si codurile se vor fabrica cat de curand , sau oare ele au aparut deja ? Daca credeti ca exista? atunci veniti cu o dovada!
SpD ^ eLecTro
Subiect: Re: Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada! Mier Feb 04, 2009 3:24 am
exista ma ce tat vrei parca nai sti ) ce vanator de posturi :>
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada! Mier Feb 04, 2009 7:09 pm
sa zic clar,exista mie nu imi place sa joc cu codati,dar asta e lumea
SpD ^ eLecTro
Subiect: Re: Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada! Mier Feb 04, 2009 7:47 pm
asa e
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada! Mier Feb 04, 2009 8:43 pm
Eu nu am mai jucat cs de 1 an pt numarul excesiv de codati...si pt k jucau linistiti codatii pe server iar eu mai bun primesc ban ) auzi aim doamne asta e romania ...iar am vaz un test in romania 53% dintre playeri joaca cu cheaturi !!!
urBaN * -^SkarR^-
Mesaje : 28 Data de înscriere : 04/02/2009 Varsta : 30 Localizare : Bacau
Subiect: Re: Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada! Joi Feb 05, 2009 7:58 pm
da exista!!! dovada?: yo recunosc am jucat si yo cu coade!! si pe steam si pe nonsteam si aveam pt amandoua genuri coduri!!! dar mai mult mori decat sa omori pe aia ca trebe sa fii concentrat sa nusi dea seama aia ca ai coade !!si mori la greu
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada! Joi Feb 05, 2009 8:30 pm
codurile nu te fac mai bun te fac mai prost la cs :]
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada!
Exista coduri pentru STEAM? da? Atunci hai cu o dovada!